Najnovšie recenzie zo sekcie Chrliče a fontánové trysky
Krásna. Zvuk čerpadla ma desil ale žblnkot vody ho prehluší. Počuť ju až na ulicu, takže na relax v záhrade vrelo odporúčam.
- Funguje dobre.
- Solarný panel funguje len pri slnečnom lúči,Nie slnečný jas.Nefunguje keď je pod mrakom.Ale inak dobre.
S fontánou som spokojná.
Rýchle dodanie tovaru, tovar bez poškodenia, odporúčam každému, ľahké zloženie, nááádhernááá fontánka :-)
- Rýchla a jednoduchá montáž.
Fontánka by mohla mať snímač na svetlo čo by sa dalo k nej pripojiť aby nemusela svietiť stále.
- Funguje presne ako má
- Veľmi dobrý vyber
odporučam
- Je vkusna a príjemná, vyzera byť odolná, imitácia kameňa je veľmi vydarená a neuveriteľná
- Mohla by byť o niečo väčšia keďže je exterierová, cena je pomerne vysoká vzhladom na plastové prevedenie.
- Krásna fontánka, jednoduchá montáž, výhoda - funguje aj pri zamračenej oblohe.
- Spodná nádoba je dostatočne hlboká - voda sa nemusí často dopĺňať, ako u iných fontániek
Doporučujem ! Okoloidúci ľudia si ju hneď všimnú, už aj kvôli žblnkajúcej vode, ktorá je počuť aj zopár metrov ďalej .
Jednoduché sprevádzkovanie do užívania,
pekný dizajn vhodný pre vonkajšie použitie
Z troch nádstavcov sa dal použiť len jeden, nakoľko ostatné dva striekali mimo fontány.
Super fontana
dobrá kvalita za dobrú cenu
- Krásne, ako skutočné. Veľmi ľahko sa dá zložiť. Sama za pár minút to bolo.
dobrý den fontánka je krásna zatiaľ slúži no máme ju len krátko dúfam že bude slúžit aj nadalej uvidíme ked ju budeme mat dlhšie potom sa dá posúdit váš tovar či je kvalitný zatial sme spokojný dakujeme...
- Má dobrý výtlak
- nevyhoda je v tom,že sapredava ako fontana,jasom ho potrebovala pripojit k filtru dojazierka,trysky nepotrebujem
Zobrazujem 101 - 120 zo 130 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 5 [ 6 ] 7 Ďalšie »